Kick-off zomercampagne Burg+

14 juni 2024

De zomer komt er aan en hopelijk ook mooier weer. Met Burg + willen we de zomer positief inzetten met een +.

Al op 23 maart hebben we alle kandidaten van de lijst Burg+ voorgesteld. Vanaf komende week willen we ons ook persoonlijk gaan voorstellen aan de Kuurnse kiezers door middel van huisbezoeken.

“Elke kandidaat op onze Burg+-lijst heeft ondertussen zijn definitieve plaats toegekend gekregen”, legt lijsttrekker Francis Benoit uit. “Nu dit achter de rug is, willen we vanaf komende week beginnen met onze huisbezoeken volgens een unieke methodiek: ‘Wat is jouw + voor Kuurne?’ Daarnaast zullen alle Kuurnenaren de komende dagen eveneens een ludieke zomerpuzzel in de bus krijgen. Vanaf zondag zullen we ook de eerste borden plakken, waarmee we naar de kiezer gaan met daarop diverse zomerhits. Deze zullen we woensdag en donderdag in het straatbeeld zetten.

Daarnaast starten we ook met de verspreiding van kleine vensteraffiches met daarop de slogan ‘Burg+ wenst jou een prettige zomer’. Zo trappen we meteen onze campagne af naar de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober.

Afbeelding

Wat is jouw + voor Kuurne?

Klaar om het verschil te maken? Sluit je vandaag nog aan en laat jouw stem tellen! Samen kunnen we bouwen aan een betere toekomst voor Kuurne. Ontdek onze standpunten en maak deel uit van de verandering die we willen zien.